fbpx Skip to main content

Referenties

Iqi-design heeft het logo van ons bedrijf, Lotus Cura ontworpen. Bij Iqi-design zorgt Danique er echt voor dat ze begrijpt hoe jij je bedrijf in de markt wilt zetten. Door middel van persoonlijke gesprekken, waarin ze goed doorvraagt, creëert ze een moodboard. Aan de hand hiervan kan bepaald worden of het de weg is om in door te gaan. Dat Danique goed voor ogen krijgt wat wij willen uitstralen, zagen wij direct aan de eerste ontwerpen, waarvan concept 1 het ook gelijk werd. Eigenlijk ging het daarna alleen nog maar om gedetailleerde veranderingen, waarin Danique graag ieder kritiekpunt hoorde, engelengeduld had met steeds weer een kleine aanpassing van ons. Na het definitieve ontwerp heeft ze ook nog onze visitekaartjes ontworpen waar ze als extra service ook een uitgebreid advies gaf over de type kaartjes, de soorten papier en ook nog het drukwerk regelde. Danique, we kijken er naar uit om komend jaar door jou onze huisstijl te laten ontwerpen en bedrijfsfoto’s te laten maken!

Lotus CuraDierfysiotherapie

Omdat ik graag meer wilde weten over personal branding in relatie tot volgers krijgen op social mediakanalen, heb ik een strategiesessie geboekt bij Danique. De strategiesessie ging al snel over het aanspreken van de juiste doelgroep die op dat moment nog niet helemaal helder was. Mede door haar aansporing en tips heb ik een klein doelgroeponderzoek uitgevoerd en op basis daarvan werd in de vervolgsessie duidelijk welke vervolgstappen er genomen moeten worden. De sessie heeft mij een stap verder gebracht in het aanspreken van de juiste doelgroep en het juiste aanbod voor deze doelgroep. Ze weet praktische tips te vertalen naar de unieke situatie waarin je verkeert, neemt de tijd en denkt mee. Deze sessies hebben mij weer de basis gegeven waarop ik verder kan bouwen.

Monique SchoofOntwerper

Ik heb een fijn gesprek gehad met Danique waarin we mijn strategie hebben gesproken. Danique heeft mij meer inzichten gegeven en geleerd hoe ik mezelf als fotograaf en mijn dienst op de markt wil zitten. Het was heel fijn dat ze al naar mijn Social media heeft gekeken en het gesprek daarop heeft gebaseerd. Tevens vraagt ze goed door waardoor ik er uiteindelijk ben achter gekomen wat ik nu het liefst fotografeer.

Een heel waardevol gesprek!

Sarah, Captured by SaarFotografe

Iqi-design is een super bedrijf om je merk op de kaart te zetten! Mijn fysiotherapie praktijk is enorm gegroeid sinds Danique haar creativiteit er op loslaat! De branding en huisstijl zijn volledig door haar verzorgd, ik ben er heel erg tevreden over! Kijk gerust eens naar het resultaat, bijvoorbeeld op de website van Roelfsema Fysiotherapie!

René RoelfsemaFysiotherapeut

Danique heeft mij geholpen mijn focus te vinden en een stabiele basis te creëren voor mijn bedrijf. Ik was heel erg zoekende naar mijn stijl, een aanbod en had veel mooie ideeën, maar het lukte me maar niet om iets concreet te maken. Tijdens het traject is Danique met mij de verdieping in gegaan om de kern te vinden. Daar heeft ze me verrast met nieuwe inzichten en laten zien waar mijn kracht en talent ligt. Ook heeft ze passende adviezen gegeven hoe ik stap voor stap mijn aanbod kan vorm geven en in de markt kan zetten. Het geeft mij zoveel rust en het vertrouwen om nu eindelijk te weten op welke manier ik mijn ambities kan gaan waarmaken. Dit heeft mij weer zoveel nieuwe energie en goede moed gegeven om mijn bedrijf te gaan laten shinen. Thanks to Danique, ben ik weer een happy bosslady :).

Jane's FlavoursVoedingscoach / Diëtiste

Ik boekte een losse strategiesessie met Danique omdat ik zoekende was naar de juiste manier om mijn website en social media in te zetten. Danique had zich duidelijk goed voorbereid en was naast kundig ook nog erg fijn in de omgang.
In de sessie kreeg ik veel tips om mijn ideale klant vast te stellen en hoe ik deze kan bereiken. Ik heb nu verbeterpunten voor mijn website en een duidelijk plan om met mijn social media aan de slag te gaan. Dus ik raad Danique zeker aan!

MoonvoiceVoice over coach

Als copywriter en strateeg zijn goede zakelijke foto’s
onmisbaar om mezelf en mijn bedrijf op een professionele manier te
presenteren. De lichte, frisse stijl van Danique viel me direct op
op Insta en tijdens een eerste kennismaking klikte het meteen.
Danique neemt vooraf uitgebreid de tijd om je beter te leren kennen
en de shoot goed voor te bereiden. We brainstormden over de juiste
kleuren, spullen die bij mij en m'n werk passen, locaties en maakten
een Pinterest bord aan met toffe poses en stijlen. De shootdag zelf
was heel relaxt en Danique stelt je echt op je gemak tijdens het
fotograferen. Ze is een perfectionist en gaat net zolang door met
schieten totdat ze helemaal tevreden is. Dat heeft ervoor gezorgd
dat ik nu weer een heleboel beeldmateriaal heb om de komende tijd
voor m’n website en social media te gebruiken. Danique heeft me
vastgelegd hoe ik echt ben en tegelijkertijd past deze
fotografiestijl ook goed bij de creatieve ondernemers die ik wil
bereiken. Haar personal brand fotoshoot heeft me een boost gegeven
om mezelf vol vertrouwen online te laten zien.

Sanne KerkvlietCopywriter

Danique heeft voor een logo voor mijn bedrijf ontworpen en ik kan niet anders zeggen dat ik er zo ontzettend blij mee ben. Tijdens het creatieproces heeft Danique de feedback erg goed weten te vertalen en ze heeft zichtbaar haar best gedaan om er een uniek logo van te maken dat helemaal past bij mij en mijn bedrijf. Super!

Annemiek StamCoach

Ik vond de samenwerking heel fijn en je luisterde echt naar mijn behoeftes. Je hebt van mijn 'hoofd' een realistisch logo gemaakt en dit vind ik erg knap, aangezien ikzelf nog geen beeld had. Je deed veel met mijn feedback en je hebt mij een gevoel van vertrouwen gegeven. Nu kan ik weer verder met mijn bedrijf en hoop ik dat het groter wordt.
Zodra ik iemand ken die een logo nodig heeft stuur ik hen 100% door naar jou! Dankjewel Danique!

Quinty AppelMusical coach

Danique heeft recent portretfoto's van mij gemaakt. Ik ben heel tevreden met haar aanpak en het eindresultaat. Danique heeft oog voor het licht, positie en kleuren en jouw persoonlijke wensen staan centraal. Ik kan haar werk zeker aanbevelen!

Janiek de VriesFoodblogger

Ben je er klaar voor om te groeien en dezelfde stappen te maken als de ondernemers hierboven?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we bespreken welk traject het beste bij jou past op dit moment.

Ik benoem het ook eerlijk als ik denk dat wij geen match zijn. In dat geval stuur ik je met alle liefde door naar iemand die wel goed bij je past.