fbpx Skip to main content

Evolve

Voor impactmakers die willen opvallen in de massa én dicht bij zichzelf willen blijven

De beige huisstijlen en foto’s met muntthee kennen we nu wel

Het is tijd om jezelf echt te laten zien. Je staat te popelen om de ware jij te tonen en er tussenuit te springen, als de expert die je bent. Want zo doe je je nooit voor als iemand anders, hoef je je niet meer te schamen voor je content én kiezen klanten echt voor JOU.

Hoe je dat doet? Met een branding die bij je past en toch opvalt. Die tijdloos is en waar je nog wel tien jaar mee vooruit kunt. Het is echt niet nodig om jezelf in een glitterbadpak of suikerspinjurk te hijsen.

Je bent toe aan een nieuw jasje

Je bedrijf loopt goed en je bent gegroeid als ondernemer. Het is de hoogste tijd voor een professionalisering met de ervaring die je nu hebt opgedaan. Want het jasje dat je had, ben je ontgroeid. Je branding sluit niet helemaal meer aan op de visie of koers die je nu hebt voor je onderneming. Alleen de ideeën in je hoofd, krijg je niet lekker vertaald naar je merk. En op Pinterest kom je steeds hetzelfde tegen.

Ik weet precies waar je tegenaan loopt en snap het helemaal! Jij wil verder met een merk dat laat zien wie je echt bent en waar je met je onderneming voor staat. Waar je trots op bent en die je maar al te graag met iedereen deelt.

Ga met mij op ontdekkingstocht 

Van onzichtbaar, naar gezien én gekozen. Dat is waar ik je bij help. Jouw persoonlijkheid moet gezien worden! Het is dé onderscheidende factor waardoor je opvalt tussen alle andere impactmakers. Ik vertaal je expertise naar een merk dat helemaal jou is. Zodat niemand meer om je heen kan. En zo in één oogopslag jouw waarde ziet en begrijpt.

Iedere branding is persoonlijk, daarom is mijn aanpak dat ook

Trends zijn leuk en om een reden populair

Wél moeten deze ook matchen met wie jij bent. Daarom wil ik je prikkelen en uitdagen om verder te denken dan trends. Ik lever tijdloze merken die altijd een perfecte match met jou en je bedrijf zijn. Want jij hebt een eigen visie en unieke persoonlijkheid waar iedereen vanaf moet weten. Samen bouwen we een branding met toekomstperspectief. 

Alles doe ik met enorm veel aandacht

Niet alleen creëer ik mooie ontwerpen, ik wil vooral jouw merk zo neerzetten dat het je favoriete klant aantrekt en meer omzet oplevert. Bij mij krijg je daarom geen vragenlijst, maar een strategiesessie waarin we samen meerdere uren knallen. Ik dompel mezelf helemaal onder in jouw bedrijf, zodat ik precies weet wat het juiste gevoel is dat we over moeten brengen. Het resultaat na deze interactieve dag: inzicht en helderheid in je gehele onderneming van concurrenten tot aanbod, en van missie tot merkwaarden. 

Ieder traject is een feestje!

Voor mij, maar ook voor jou. Want het belangrijkste wat tijdens dit traject niet mag ontbreken is plezier. Hoe leuk is het om samen op ontdekkingsreis te gaan? En hoe nog leuker is het wanneer jij straks précies weet waar je voor staat en hoe je je wil uiten? Dat moet gevierd worden! De gezellige borrel achteraf krijg je er daarom helemaal gratis bij. 

Het evolve traject is voor jou als je:

 • Klaar bent met muntthee en laptop-foto’s en je graag iets origineels neerzet dat echt laat zien wie jij bent
 • Huisstijl je tegenhoudt in je online zichtbaarheid 
 • Huidige branding niet meer klopt bij wie jij bent en waar je voor staat
 • Een sparringpartner nodig hebt om al jou ideeën concreet te maken en te vertalen naar een passend merk

Heb je één of meerdere vinkjes gezet? Gefeliciteerd, het is tijd voor een nieuwe strategie en branding!

In twee maanden een merk waar je trots op kan zijn

Met het Evolve-traject bouw je de basis voor een compleet merk dat impact maakt.
Het omvat de volgende onderdelen:

Merkstrategie & kick off
Op locatie in Utrecht of bij jou op kantoor. Tijdens de brainstormsessie ontdekken we waarmee jij jezelf kan onderscheiden. Ik daag je uit kritisch naar jezelf en je merk te kijken. We gaan interactief aan de slag. Trends en doen ‘zoals het hoort’ laten we achterwege.

Dit bespreken we:

 • Concurrentieanalyse 
 • Aanbod 
 • Missie 
 • Visie 
 • Merkwaarden 
 • Merkbelofte 
 • Archetype 
 • Tone of voice 
 • Look & feel 
 • Klantreis
   

Dit werk ik uit in een overzichtelijk document. Na een nachtje slapen, bespreken we het document. Pas wanneer jij tevreden bent, gaan we door met de huisstijl. 

Huisstijl & art-direction
Samen creëren we een concept en complete huisstijl die aansluit bij de merkstrategie. Je krijg een eigen omgeving in Notion* waarin je altijd de laatste documenten terugvindt. Tussentijds bespreken we ieder onderdeel. Zo presenteer ik twee moodboards waarbij jij de keuze maakt. Vervolgens ga ik aan de slag met je logo. Ook nu heb je weer ruimte voor feedback. Ben je helemaal happy? Dan is het voor mij tijd om alles te bundelen in je eigen brandbook. 

Dit ontvang je:

Ik vat alles samen in je persoonlijke brandguide die ik digitaal aanlever met daarin:  

 • Moodboard met look & feel 
 • Logo 
 • Sublogo 
 • Favicon 
 • Kleurenpalet 
 • Lettertypes 
 • Patronen 
 • Concept & merkverhaal
   

*Ben je niet bekend met Notion? Geen zorgen. Het is super eenvoudig en je ontvangt een video waarin ik je alles uitleg.

Vaste prijs vanaf 2249,-

Content add-ons

Als je branding en huisstijl eenmaal staan, is het tijd om verder te creëren! Denk aan een website, brandfotografie of grafische middelen zoals socialmediatemplates, flyers, visitekaartjes of brochures. Ik denk graag met je mee over alle verschillende opties.

Prijs op aanvraag

Dit levert het jou op:

 • Uitstralen wie je nu bent als persoon, expert en bedrijf. 
 • Trots zijn, en over een paar jaar nog steeds datzelfde gevoel hebben. 
 • Delen, zo veel delen. Met de hele wereld, het liefste iedere dag, zo’n 20 keer. 
 • Ben je consequent in je uitingen en roept je branding herkenning op. 
 • Val je op de juiste manier op. 
 • Trek je klanten aan omdat ze je door je consistentie herkennen en je altijd als JOU communiceert.
   

Veelgestelde vragen

Waar vind de strategiesessie/ kick off plaats?

Op locatie in Utrecht, op slechts 5 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station. Of bij jou op kantoor. Dit kan tot een straal van 40 km rondom Utrecht. Vraag mij vooral naar de mogelijkheden!

Kan ik een website bij jou afnemen?

Zeker! Bij een re-branding komt vaak ook een nieuwe website kijken. Je kunt bij mij enkel een website afnemen als je ook de strategie en huisstijl bij mij hebt laten doen. Zo zit ik helemaal in jouw bedrijf en weet ik precies hoe we dat kunnen doorvertalen naar een converterende website.

Maak je wel beige huisstijlen?

Ik heb niks tegen beige, maar wel tegen trends. We gaan dus geen beige huisstijl maken puur omdat het op dit moment ‘in’ is. We gaan uit van wie jij bent als persoon en wie je wil bereiken. Past daar beige ontzettend goed bij? Dan gaan we uiteraard voor beige.

Kan ik branding foto's bij jou afnemen?

Yes! Ik heb hier een aantal pakketten voor. Ik verzorg de art-direction en een shot list en ik werk samen met een topfotograaf die de beelden schiet en volledig afstemt op jouw merkidentiteit.

Hoeveel tijd kost dit traject mij?

Ik vraag een tijdinvestering voor de kick-off van ongeveer 4/5 uur en voor het geven van je feedback en tussentijdse presentaties.

Branding voor ondernemers die willen opvallen in de massa én dicht bij zichzelf willen blijven.

Iqi-design

KvK: 76423115

Btw ID: 76423115

Contact

info@iqi-design.nl