fbpx Skip to main content

Hi, ik ben Danique!

Degene die de route met je uitstippelt

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen je expert positie claimt. Een plek waar jij al lang staat, maar wat nog niet zichtbaar is aan de buitenkant. Je klanten plaatsen jou nog in het hokje waar je 2 jaar geleden stond. En dat is precies waar jouw groei stagneert. Je huidige branding laat je tegenhouden in je online zichtbaarheid. Je bent niet (meer) trots op het plaatje dat je laat zien. En de klanten die je aantrekt? Daar wordt je niet altijd blij van. Tijd om het anders te doen!

Danique zorgt er echt voor dat ze begrijpt hoe jij je bedrijf in de markt wilt zetten. Door middel van persoonlijke gesprekken, waarin ze goed doorvraagt en effectief met je aan de slag gaat, kom je snel tot de kern.

Lotus CuraDierfysiotherapeut

Voor mij staat geluk synoniem aan
vrijheid en avontuur

Ik ben die persoon die haar koffer inpakt voordat de bestemming überhaupt op de radar staat. Inspiratie vind ik in de verborgen hoekjes van nieuwe steden en gezellige koffietentjes. De uitstraling van een menukaart en de inrichting van een restaurant kunnen mij vaak meer fascineren dan het eten zelf.

Wanneer ik niet druk bezig ben met ontwerpen, kun je me betrappen op het beoordelen van kleuren en fonts op willekeurige billboards. Als we het hebben over merkarchetypes ben ik een echte creative explorer! Ik help je met liefde ontdekken welk archetype jij bent. 

Waar iedereen links ging, wilde ik naar rechts

Waar de meesten de gebaande wegen kozen, stond ik te popelen om mijn eigen pad te volgen. Loondienst? Been there, done that, en eerlijk gezegd voelde het als de verplichte ‘gouden kooi’ – een enkele reis richting voorspelbaarheid.

Herken je dat dagelijkse ritueel? Elke ochtend als een zombie om half 8 de trein in, vijf dagen per week vastgeplakt aan een kantoorstoel en op hetzelfde tijdstip als een kudde schapen weer naar huis. Serieus, dat patroon maakte me doodongelukkig!

Loondienst beperkt niet alleen mijn creatieve vrijheid, maar ook mijn mogelijkheid om mijn eigen regels te bepalen en klanten te kiezen. Na meerdere functies in de marketing besefte ik dat mijn kennis en ervaring veel meer impact konden hebben. 

Ik zag prachtige ideeën en onbenut potentieel bij kleine ondernemers, simpelweg omdat ze niet wisten hoe ze het in de markt konden zetten. Een gemiste kans, vond ik. En laten we eerlijk zijn, 1 en 1 is twee, toch?

De plek waar alle puzzelstukjes samenvallen

Met Iqi-design ben ik niet alleen een bedrijf gestart, maar een avontuur waar ik leef op mijn eigen voorwaarden en samenwerk met de meest fantastische klanten. Het is de plek waar mijn talenten tot zijn recht komen. 

En reizen? Dat doe ik regelmatig! Je zult er niets van merken, behalve wanneer ik terugkom met maar liefst 100 creatieve ideeën om jouw merk die extra boost te geven die het verdient.

Ik ben ervan overtuigd dat je aantrekt wat je uitstraalt. Ook jij kunt werken met geweldige klanten en een bedrijf hebben dat perfect is afgestemd op jouw voorwaarden. Het geheime ingrediënt? Een personal brand waar jij met een grote glimlach naar kijkt.

Je wil meer dan alleen een mooi plaatje

Met mijn kennis weet ik wat er nodig is om een merk te bouwen dat er mooi uitziet én de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Ik ben je reisleider en gids die de route met je uitstippelt!

Behaalde diploma’s & certificaten

2022
Neuromarketing & Klantreis expert
2021
Personal branding, Online branding en Employer branding
2021
Storybrand marketing
2020
Communicatie & Design
2016
Grafische vormgeving en presentatie

Wij bundelen onze expertise

Je wilt meer favoriete klanten aantrekken. Ik geloof in krachten bundelen. Meerdere expertises bij elkaar zorgt voor jou voor het beste resultaat. Daarom werk ik samen met Anneloes!

Eigenaar, merkstrateeg & designer

Danique

Wat tof dat je tot hier bent gekomen! Ben je benieuwd naar de persoon achter dit bedrijf? Mijn persoonlijke verhaal heb je al gelezen; hier nog wat random feitjes over mij! 

  • Avontuur en vrijheid zijn voor mij ontzettend belangrijk. Ik reis graag en dan voornamelijk stedentrips. Dit is een stuk persoonlijkheid wat je terugziet in mijn merkconcept. Gekozen vanuit mijn archetype.
  • Ik ben gek op dieren. Voornamelijk honden. Komt er een eigen kantoor? Dan komt mijn hond als personeelslid op de foto te staan 😉
  • En ik ben ontzettend ambitieus en ondernemend. Dit zie je dan ook terug in de brainstormsessies die ik met klanten doe. Groot denken en klein beginnen is het motto!
Fotograaf

Anneloes

Klaar om samen het branding-avontuur aan te gaan?

Ja, ik wil kennismaken!

Branding voor ondernemers die willen opvallen in de massa én dicht bij zichzelf willen blijven.

Iqi-design

KvK: 76423115

Btw ID: 76423115

Contact

info@iqi-design.nl