fbpx Skip to main content

Hi, Ik ben Danique

Degene die de route met je uitstippelt

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen je expert positie claimt. Een plek waar jij al lang staat, maar wat nog niet zichtbaar is aan de buitenkant. Je klanten plaatsen jou nog in het hokje waar je 2 jaar geleden stond. En dat is precies waar jouw groei stagneert. Je huidige branding laat je tegenhouden in je online zichtbaarheid. Je bent niet (meer) trots op het plaatje dat je laat zien. En de klanten die je aantrekt? Daar wordt je niet altijd blij van. Tijd om het anders te doen!

Danique zorgt er echt voor dat ze begrijpt hoe jij je bedrijf in de markt wilt zetten. Door middel van persoonlijke gesprekken, waarin ze goed doorvraagt en effectief met je aan de slag gaat, kom je snel tot de kern.

Lotus CuraDierfysiotherapeut

Voor mij staat geluk synoniem aan
vrijheid en avontuur

Waar iedereen links ging, wilde ik naar rechts

De plek waar alle puzzelstukjes samenkomen

Je wil meer dan een mooi plaatje

Met mijn kennis weet ik wat er nodig is om een merk te bouwen dat er mooi uitziet én de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Ik ben je reisleider en gids die de route met je uitstippelt!

Mijn diploma's

2022

Neuromarketing & Klantreis expert

2021

Personal branding, Online branding en Employer branding

2021

Storybrand marketing

2020

Communicatie & Design

2016

Grafische vormgeving en presentatie

Wij bundelen onze expertise

Je wilt meer favoriete klanten aantrekken. Ik geloof in krachten bundelen. Meer kennis bij elkaar zorgt voor jou voor het beste resultaat. Daarom werk ik samen met Anneloes!

Eigenaar, merkstrateeg & designer

Danique

Wat tof dat je tot hier bent gekomen! Ben je benieuwd naar de persoon achter dit bedrijf? Mijn persoonlijke verhaal heb je al gelezen; hier nog wat random feitjes over mij! 

  • Avontuur en vrijheid zijn voor mij ontzettend belangrijk. Ik reis graag en dan voornamelijk stedentrips. Dit is een stuk persoonlijkheid wat je terugziet in mijn merkconcept. Gekozen vanuit mijn archetype.
  • Ik ben gek op dieren. Voornamelijk honden. Komt er een eigen kantoor? Dan komt mijn hond als personeelslid op de foto te staan 😉
  • En ik ben ontzettend ambitieus en ondernemend. Dit zie je dan ook terug in de brainstormsessies die ik met klanten doe. Groot denken en klein beginnen is het motto!
Fotograaf

Anneloes

Klaar om samen het branding avontuur aan te gaan?