fbpx Skip to main content

Ik denk graag met je mee

Veelgestelde vragen

Is kennismaken gratis?

Zeker weten! Je wil je branding uitbesteden aan iemand waar je een klik mee voelt en daar kom je maar op één manier achter. Ik hoor graag je verhaal en samen ontdekken we of er een match is. Geheel vrijblijvend.

Maak jij ook websites?

Yes! Bij een re-branding komt vaak ook een nieuwe website kijken. Je kunt bij mij alleen een website afnemen als je ook de strategie en huisstijl door mij hebt laten ontwerpen. Doordat ik helemaal in jouw bedrijf zit, weet ik precies hoe we dat kunnen doorvertalen naar een converterende website.

Maak je beige huisstijlen?

Ik heb niks tegen beige, maar wel tegen trends. We gaan dus geen beige huisstijl maken puur omdat het op dit moment ‘in’ is. We gaan uit van wie jij bent als persoon en wie je wil bereiken. Past daar beige ontzettend goed bij? Dan gaan we uiteraard voor beige.

Verzorg jij ook branding foto's?

Fotografie kan een merk maken of breken. Het is de kers op de taart! Daarom werk ik samen met twee top fotografen. Ik verzorg de art-direction en een shot list en de fotograaf schiet de beelden die volledig afsgestemt zijn op jouw merkidentiteit.