In twee maanden bouwen we een kloppend merk dat jouw droomklanten aantrekt

Dit traject omvat alle strategische en visuele elementen voor het neerzetten van een krachtig fundament. In dit 1 op 1 traject zoomen we in op jou en jouw onderneming. Samen ontdekken we wat jou uniek maakt en waar jouw kracht ligt en vertalen dat in een juiste strategie en huisstijl.

Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen boven het gemiddelde uit te stijgen?

Jij bent al een tijdje ondernemer en onwijs ambitieus. Je wil impact maken met jouw bedrijf, maar je weet dat de uitstraling niet meer de waarde laat zien waar jij naar streeft. Het is tijd om jouw onderneming om te toveren van startup look tot professioneel merk, zodat jij echt een plek verovert in het hoofd én hart van jouw ideale klant.

Klinkt dit bekend voor je?

Er zijn al zoveel creatieve ondernemers die hetzelfde aanbieden als jij. Hierdoor twijfel je over de boodschap en uitstraling van je bedrijf. Wat maakt jou nu uniek?

Jouw huidige huisstijl en logo zijn gemaakt in Canva

De uitstraling een boodschap van je onderneming past niet meer bij jou en je ambities

Al jouw communicatie uitingen bestaan uit losse flodders en vormen niet het geheel waar je naar opzoek bent

Je durft je prijs niet vol zelfvertrouwen te verhogen omdat je bang bent om minder klanten aan te trekken

Met als gevolg dat de uitstraling van je bedrijf er lang niet zo professioneel uit ziet als je graag zou willen. Het past niet meer bij de groei die jij hebt doorgemaakt als ondernemer. Het voelt alsof mensen jou en jouw werk niet serieus nemen en het maakt je wat onzeker om je merk te laten zien, omdat je weet dat er veel meer in zit. Hierdoor heb je moeite om je favoriete klant te bereiken, waardoor je verkoop achterblijft.

Deskundig en professioneel: het is tijd om jouw bedrijf de juiste uitstraling te bezorgen

Het uitbesteden van je branding levert je ongelooflijk veel op. Zorgvuldig en strategisch nadenken over de juiste boodschap, communicatie, een helder logo en een sterke look & feel van jouw bedrijf zorgen voor, meer herkenbaarheid, meer geloofwaardigheid en meer vertrouwen. Hoe fijn zou het zijn om jouw bedrijf neer te zetten als krachtig merk, waar mensen gewoonweg niet omheen kunnen? Een sterke branding maakt het veel makkelijker om op te vallen binnen jouw branche en helpt je om meer klanten aan te trekken, waardoor je omzet stijgt.

Hoe geweldig zou het zijn als jij…

Je potentiële klant al voor 80% binnen hebt, nog voordat het sales gesprek plaatsvindt

Vol zelfvertrouwen jouw merk met de rest van de wereld wil delen

Elke dag met je favoriete klanten mag werken. De klanten die helemaal bij jou passen en die jou energie geven, in plaats van energie kosten

Helder hebt waar jij voor staat en dit in al je kanalen kan uitdragen

Een duidelijke positionering hebt en hierdoor vanuit focus en flow kan werken

Ik geloof dat persoonlijke merken winnen op de lange termijn. Je bouwt aan duurzaam succes

Mijn naam is Danique. Branding strateeg en ontwerper. Bij mij kun je terecht voor het bouwen van een ijzersterk merk. We zorgen voor een bedrijfsfundament dat helemaal klopt bij jou als persoon, maar tegelijkertijd ook resoneert met jouw doelgroep. Zodra jij jezelf weet te onderscheiden van anderen en durft te staan voor jouw verhaal, dan doet dat iets met mensen. Ze voelen zich verbonden met je drijfveren, identiteit en je product. Je werkt aan een emotionele connectie en vertrouwensband met je klant.

Iedere ondernemer heeft een verhaal. En daar ligt jouw kracht. Je weet hierdoor niet alleen je doelgroep te boeien, maar doordat jij een bedrijf bouwt rondom jouzelf als persoon bouw je aan duurzaam succes.

Benieuwd naar mijn verhaal?

We bouwen een merk met mijn inside-out methode

Stap 1: Jijzelf als ondernemer

Een sterk merk start bij jouzelf als ondernemer. Mensen kopen van mensen. We gaan terug naar de kern en zoomen in op wat jou anders maakt. We ontdekken jouw verhaal. Hierdoor ontwerpen we een merk dat klopt bij wie jij bent.

Stap 2: merkstrategie

Een merk bouwen zonder strategie is hetzelfde als een huis bouwen zonder fundering. Belangrijk dus! Samen doorlopen wij  jouw missie, visie,  ideale klant, merkbelofte, archetype en merkwaarden, zodat de basis van jouw visuele identiteit staat als een huis.

Stap 3: Visuele identiteit

Tijd voor het creatieproces. Op basis van jouw wensen en de eerder besproken strategie, ontwikkel ik een concept moodboard. Van daaruit werken we verder aan jouw logo, het bijbehorende kleurenpalet en de juiste typografie en fotografie.

Stap 4: Zichtbaarheid

Je hebt nu een strategisch en visueel kloppend merk wat jij vol zelfvertrouwen met de rest van de wereld wil delen. Je ontvangt van mij een brandbook en alle bestandsformaten welke jij nodig hebt om straks overal dezelfde stijl neer te zetten.

Maar dat is niet alles. Samen doorlopen we jouw website en social mediakanalen, zodat jij het op de juiste manier kan implementeren. We zorgen ervoor dat jouw website strategisch juist wordt ingericht, zodat jij daar daadwerkelijk klanten uithaalt.

Your story, Your power

Het is tijd om jouw plek in de markt te claimen. Om een merk te bouwen dat volledig uitstraalt wie jij bent, waar jij voor staat en resoneert met jouw ideale klant. Laat mij jou helpen, zodat jij je tijd en energie kan steken in waar jij goed in bent.

Samenvatting.
Dit mag je verwachten:

Werkboek

Jij ontvangt van mij een werkboek met opdrachten om jouw verhaal en de eerste stappen in de strategie stappen helder te krijgen. Dit doe ik zodat jij alvast na gaat denken over je eigen onderneming. Het zijn vragen waar je niet altijd meteen antwoord op weet. Het moet even landen. Een merk bouwen kost tijd en ik wil dat jij 100% achter je merk komt te staan.

1 op 1 merkstrategie

Samen kijken we strategisch naar jouw merk. Waar kan jij je boodschap versterken? En wat wil jij uitstralen? Ook kijken we naar je ideale klant en je productaanbod. Ik help je hier persoonlijk mee, zodat jij strategisch een juist fundament hebt.

Moodboard presentatie

Het creatieproces neem ik volledig uit handen. Wel vraag ik van jou een tijdinvestering, zodat ik de eerste ideeën aan je kan presenteren. In 3 feedback rondes is er meer dan genoeg tijd en ruimte om het ontwerp volledig op je wensen af te stemmen. Ik pas de concepten aan waar nodig en samen komen we tot hét merk dat perfect past.

 Op de juiste manier zichtbaar

Je ontvangt van mij een communicatie framework. Na dit traject weet jij hoe jij je website op de juiste manier inricht, zodat deze klanten oplevert, maar ook weet jij wat je kan delen op social media om van volgers klanten te maken.

Uniek brandbook 

Aan het einde van dit taject ontvang jij van mij een uniek brandbook. Hierin vind je de samenvatting van jouw merk, zodat jij deze vanaf nu consistent weet door te voeren en gemakkelijk jouw merk kunt presenteren aan collega's of samenwerkingen.

Oplevering in de juiste bestandsformaten

Tijd voor de oplevering. Je ontvangt alle bestanden die je nodig hebt om straks overal dezelfde stijl neer te zetten. Het is tijd om jouw prachtige merk met de wereld te delen!

Logo branding Iqi-design

Benieuwd naar mijn werk?

Het pakket uitbreiden of downsizen:

Dit groeitraject bevat alle onderdelen die je nodig hebt om een ijzersterk fundament voor jouw onderneming te bouwen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Toch blijft branding maatwerk. Het is naar wens aan te passen en uit te breiden met extra’s, zoals de ontwikkeling van een e-book, social media items, illustraties etc. om jouw huisstijl nog completer te maken.

Ook kan het dat jij al een strategisch juiste website hebt. In dat geval kunnen we het pakket downsizen (tot bepaalde hoogte). Ik kijk altijd naar wat jij nodig hebt.

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?

Jij bent een creatieve ondernemer en onwijs ambitieus. Je wil de branding uit handen geven, zodat deze exact laat zien waar jij voor staat. Je wil een kloppend merk en bedrijfsfundament dat zorgt voor meer impact, focus en klanten. Het kan dat je al een tijd bezig bent en je bedrijf goed loopt, maar dat deze niet meer jouw waarde en ambities representeert. Je bent toe aan een re-branding. Het kan ook dat je net begint als ondernemer, maar direct goed van start wil gaan.

Wat is de investering van dit traject?

Op dit moment zijn er nog twee plekken vrij voor een extreem lage pilot prijs. Zodra deze plekken zijn vergeven, gaat de investering flink omhoog. Plan vooral een vrijblijvende kennismaking in om te ervaren of wij een juiste match zijn.

Hoeveel tijd ben ik aan het traject kwijt?

De strategie bepalen we samen. Ik heb hiervoor de invulling vanuit jou nodig. Hiervoor vraag ik een tijdinvestering van +- 8 uur. De huisstijl neem ik volledig uit handen. Wel vraag ik jou om tijd vrij te maken voor de tussentijdse presentaties. In deze presentaties overleg ik de eerste ontwerpen en de voortgang, waar jij vervolgens feedback op mag geven.

In totaal ben je in dit traject ongeveer 12 uur kwijt. Het is een kleine tijdinvestering voor de impact die jij ervoor terug krijgt. Het is ook nog eens ontzettend leuk om je zo bezig te houden met de groei van je onderneming.

Ontwerp jij mijn huisstijl?

Zeker weten. In dit traject neem ik dit helemaal voor je uit handen en zorg ik ervoor dat deze klopt bij jou als persoon en ook resoneert met jouw ideale klant.

Kan ik ook enkel een logo door jou laten ontwerpen?

Nee. Met enkel een logo kun jij als ondernemer niet de resultaten behalen die jij wil behalen. Hier is veel meer voor nodig dan alleen een mooi logo. Daarom heb ik deze uit mijn aanbod geschrapt.

Een mini branding is nog wel mogelijk. (alleen aan de hand van een kennismakingsgesprek).