Maak kans op een gratis strategiesessie

In een strategiesessie van 45 minuten bespreken we de kansen en verbeterpunten binnen het fundament van jouw onderneming. Hierdoor help ik jou verder met het bouwen van een sterk personal brand. Ik geef je concrete tips en inzichten waar je direct mee aan de slag kunt.

Voor wie is dit geschikt?

Deze strategie sessie is geschikt voor dienstverlenende ondernemers in de creatieve sector. Wat ik daarmee bedoel?

  • Jij bent bijvoorbeeld lifestyle coach, voedingsdeskundige, (interieur) stylist, fotograaf of je geeft creatieve workshops etc.

Je hebt grote dromen en ambities, maar je loopt vast of weet niet goed waar te beginnen.

Je mist focus in je werkzaamheden en merkt dat je met losse flodders schiet.

Je worstelt regelmatig met vraagstukken rondom (personal) branding en content marketing.

De onzekerheid over je positionering of boodschap houden je tegen in de groei van je onderneming.

Je hebt behoefte aan een sparringpartner om verder te komen met je onderneming.

Dit is waar we het over kunnen hebben:

Je ideale klant profiel

Klopt mijn aanbod wel?

Wat moet ik delen op social media? Hoe maak ik van volgers klanten?

Hoe richt ik mijn website strategisch in?

Ik twijfel over mijn boodschap en communicatie

Een ander vraagstuk? Meld je aan en wie weet wordt jij deze maand uitgekozen voor een gratis strategiesessie. Ik neem persoonlijk contact met je op als jij de gelukkige bent. Dit doe ik altijd op de 28e van de maand.

Ben je het niet geworden? Je mag altijd nog een keer meedoen.

Merkstrateeg Iqi-design

Deze ondernemers gingen jou voor:

“Ik boekte een losse strategiesessie met Danique omdat ik zoekende was naar de juiste manier om mijn website en social media in te zetten. Danique had zich duidelijk goed voorbereid en was naast kundig ook nog erg fijn in de omgang.
In de sessie kreeg ik veel tips om mijn ideale klant vast te stellen en hoe ik deze kan bereiken. Ik heb nu verbeterpunten voor mijn website en een duidelijk plan om met mijn social media aan de slag te gaan. Dus ik raad Danique zeker aan!”

Mounya DahmaVoice over specialist

“Ik heb een fijn gesprek gehad met Danique waarin we mijn strategie hebben gesproken. Danique heeft mij meer inzichten gegeven en geleerd hoe ik mezelf als fotograaf en mijn dienst op de markt wil zitten. Het was heel fijn dat ze al naar mijn Social media heeft gekeken en het gesprek daarop heeft gebaseerd. Tevens vraagt ze goed door waardoor ik er uiteindelijk ben achter gekomen wat ik nu het liefst fotografeer.

Een heel waardevol gesprek!”

Sarah BoulahrouzFotograaf

“Omdat ik graag meer wilde weten over personal branding in relatie tot volgers krijgen op social mediakanalen, heb ik een strategiesessie geboekt bij Danique. De strategiesessie ging al snel over het aanspreken van de juiste doelgroep die op dat moment nog niet helemaal helder was. Mede door haar aansporing en tips heb ik een klein doelgroeponderzoek uitgevoerd en op basis daarvan werd in de vervolgsessie duidelijk welke vervolgstappen er genomen moeten worden. De sessie heeft mij een stap verder gebracht in het aanspreken van de juiste doelgroep en het juiste aanbod voor deze doelgroep. Ze weet praktische tips te vertalen naar de unieke situatie waarin je verkeert, neemt de tijd en denkt mee. Deze sessies hebben mij weer de basis gegeven waarop ik verder kan bouwen.”

Mo SchoofOntwerper