fbpx Skip to main content

Over Danique

Ik help creatieve ondernemers hun droom waar te maken een eigen onderneming te beginnen en met hun merk op te vallen in de markt

Hoi, wat tof dat je hier bent! Ik ben Danique. Het gezicht achter Iqi-design en – net als jij – een creatieveling die haar dromen najaagt.

Toen ik mijn passie vond in brand design en strategie zette ik mijn eigen, succesvolle business op. Nu deel ik mijn kennis graag met jou en help je om jouw werk vol zelfvertrouwen met de rest van de wereld te delen. Of je net begint of toe bent aan een re-branding… Ik help je graag uit te groeien tot een onderscheidend, persoonlijk en sterk merk.

Sinds kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in de creatieve sector. Wat begon met tekenen en schilderen heeft zich later voortgezet naar de opleiding Ruimtelijke presentatie en communicatie, en de opleiding Communication and Multimedia design waar ik de specialisaties content en branding heb gevolgd. Hierdoor heb ik de kennis in huis om jou te kunnen helpen.

Vrienden omschrijven mij als een aanpakker, leergierig, eerlijk, loyaal, vrolijk en een levensgenieter.  Zelf omschrijf ik mij ook als ambitieus en eigenwijs. Ik ben gek op honden, wil nog vele reizen gaan maken, ik geniet van kleine dingen en ben een echte zomer fan. Dat was even kort wie ik ben en ik ben vooral ook heel benieuwd naar jouw verhaal!

Ik voer persoonlijkheid door in het ontwerp maar ook in het klantcontact. Ik vind het belangrijk om te weten voor wie ik aan de slag ga en andersom; dat jij ook de match voelt bij mij als ontwerper. Daarom werk ik altijd met een kennismakingsgesprek vooraf en werk ik graag met fysieke contact momenten. Bij voorkeur van de klant kan alles ook online gecommuniceerd worden.

Voor en door een creatieve ondernemer. De meeste passie voel ik wanneer ik aan de slag mag voor een creatief bedrijf.

Kwaliteit boven kwantiteit. Ik stel vakmanschap hoog in het vaandel. Dit betekent dat ik de tijd neem voor jou om tot een ontwerp te komen waar jij echt blij van wordt.

Ik neem je mee in tussentijdse updates en feedback rondes zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Altijd op de hoogte van waar ik mee bezig ben als het draait om jouw ontwerp.