Dankjewel!

Het downloaden van het gratis e-book is gelukt. Je ontvangt deze binnen 5 minuten in je inbox.

Geen mail ontvangen? Bekijk ook je spam inbox.

Wacht, ik heb nog iets voor je!

Voordat je gaat wil ik nog een tip met je delen. Dit helpt je om jouw onderneming te laten groeien in het aantal klanten en kun jij direct toepassen in je bedrijf. Zodra jij deelneemt aan mijn gratis masterclass ontvang je meer waardevolle tips.

Wil je meer focus, impact en klanten?

In mijn gratis masterclass deel ik mijn inside-out methode met jou, zodat jij je bedrijf neer gaat zetten vanuit een juist fundament. Een juist fundament zorgt ervoor dat jij bouwt aan duurzaam succes en onderneemt vanuit focus en plezier.

Mijn inside-out methode

Waarom deze masterclass?

Ik ga deze gratis masterclass geven, omdat ik veel ondernemers zie met een hele grote droom en veel potentie. Helaas laten veel ondernemers deze droom varen, omdat zij hun aanbod niet verkocht krijgen. Ruim 30% stopt al in het eerste jaar met ondernemen. Super jammer, want je hebt veel waarde te bieden. En ik weet dat jij dat ook gelooft. Je hebt niet voor niks dit e-book gedownload.

Je bent goed in je vak, maar vind het lastig om dit te vertalen. Daardoor zien potentiële klanten jouw waarde nog niet. Met deze masterclass help ik jou op weg in de juiste route, zodat je vanuit focus en authenticiteit gaat ondernemen.

Deze masterclass is voor jou als je:

Startend ondernemer bent en nog onder de 2500 euro per maand verdient.

Je moeite hebt met het binnenhalen van je ideale klant.

Jezelf vergelijkt met andere ondernemers, waardoor de onzekerheid toeslaat.

De twijfels over je aanbod wil wegnemen.

Het lastig vind om jezelf te onderscheiden. Je twijfelt over je uitstraling en boodschap.

Vanuit focus en met een plan wil gaan ondernemen. Je bent klaar met schieten met losse flodders.

 

Na deze masterclass weet jij onder andere:

Op welke manier jij jezelf onderscheidend kan positioneren.

Wat de valkuilen zijn bij het aantrekken van je ideale klant en hoe jij dit voorkomt.

Hoe jij jezelf strategisch en aantrekkelijk zichtbaar maakt via social media.

Hoe jij je waarde over kan brengen op je potentiële klant, zodat je hen overtuigt in het koopproces.

 

Nog even voorstellen

Ik ben Danique. Het gezicht achter Iqi-design en – net als jij – een creatieveling die haar dromen najaagt.

Toen ik mijn passie vond in brand design en strategie zette ik mijn eigen, succesvolle business op. Nu deel ik mijn kennis graag met jou en help je om jouw werk vol zelfvertrouwen met de rest van de wereld te delen. Of je net begint of toe bent aan een re-branding… Ik help je graag uit te groeien tot een onderscheidend, persoonlijk en sterk merk.
Ik heb niet altijd een succesvol bedrijf gehad. mijn bedrijf groeide ontzettend snel… in het aantal volgers en de mate van interactie. Maar toch was het na één volle maand vaak weer twee maanden stil. Ik had wel klanten, maar dat waren niet altijd mijn lievelingsklanten. Ik ging mezelf langzaamaan gevangen voelen in mijn eigen bedrijf.

Zo kon het niet langer. Ik besloot er alles aan te doen om het wel te laten slagen. Ik dook met mijn neus in de boeken en leerde alles over branding strategie, personal branding en content marketing. Twee hbo-diploma’s en heel wat ervaring later trek ik moeiteloos mijn ideale klant naar mij toe.

En jij kan dit ook.

Stop met aanrommelen en gun jezelf de actie die je nodig hebt om te groeien als ondernemer

 

Ontdek de 4 cruciale stappen om je onderneming te laten groeien vanuit een sterk bedrijfsfundament

Ik hoop je daar te zien. Het wordt super waardevol!